Gezicht

Home » Gezicht
Gezicht 2018-02-08T15:16:31+00:00

Welke gezichtsbehandeling past bij jou?

Elke vrouw is anders, elke huid is anders. Ook reageert elke huid anders op producten. Dit vraagt om een specifieke, persoonlijke aanpak. Bij het eerste bezoek bekijken we de conditie van de huid en bespreken we je wensen en verwachtingen over huidverzorging: heeft je huid specifieke verzorging nodig, wil je de huid verbeteren of het proces van huidveroudering vertragen? Op basis van onze conclusie wordt een gerichte gezichtsbehandeling geadviseerd.

Ondersteund door gerenommeerde topmerken zoals !QMS MediCosmetics, Babor, en Neoderma kunnen we het beste bieden wat jouw huid nodig heeft om in optimale conditie te komen en te blijven.

Naast resultaat bereiken, is een behandeling natuurlijk ook persoonlijke aandacht en verwennerij. Je huid werkt terwijl jij je lekker ontspant. Onze behandelruimtes beschikken over alle benodigde faciliteiten en de nieuwste apparatuur en stoelen. Ook lichaamsbehandelingen zoals tijdelijk ontharen (harsen), duurzaam ontharen (middels IPL) en lichaamspakkingen zijn mogelijk. Kortom luxe ervaren en relaxen; even tijd en aandacht voor jezelf!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom langs voor een gratis huidanalyse en advies op maat, waarbij we bespreken welk resultaat haalbaar is. Samen komen we tot de behandeling die het beste bij jou past.