Babor

Home » Gezicht » Babor
Babor 2018-02-08T15:16:32+00:00

Elk mens is uniek, iedere huid is dat ook

Babor is en blijft een topmerk: professionele, luxe huidverzorging. Bij Schoonheidssalon Tosca werken we al jaren met Babor en hebben we er geweldige resultaten mee behaald. Babor staat voor ‘Deutsche Gründlichkeit’ en biedt een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding. Babor verenigt wetenschappelijke inzichten met effectieve werkwijze van de natuur.

Babor biedt een breed assortiment huidverzorging in de vorm van een harmonisch op elkaar afgestemd product- en behandelingssysteem. De productlijn van Babor herbergt bijzondere soorten producten. Zo is Babor het enige merk met een dubbele reinigingslijn. In tegenstelling tot de andere reinigingen die alleen de oppervlakte reinigen, heeft deze lijn een reinigende, verzorgende en aroma therapeutische werking. Dit is belangrijk omdat alleen een perfect gereinigde huid de waardevolle, verzorgende stoffen opneemt die ze nodig heeft om er jeugdig, fris en stralend uit te zien!

De ampullen van Babor zijn een ware hit. Per jaar worden er wereldwijd 20 miljoen van verkocht. Ook de crèmes behoren al jaren tot de top door hun prijs/kwaliteitverhouding.
Alle producten zijn verkrijgbaar in de salon en via onze webshop!