Acne

Home » Gezicht » Huidproblemen » Acne
Acne 2018-02-08T15:16:30+00:00

Acne

Acne is een huidaandoening die de meeste mensen puberteit krijgen. Acne is een aandoening aan de tagklieren op het lichaam. Meestal uit dit zich als puistjes en pukkels op het gezicht, maar ook op de rug, schouders, nek en hals kan het voorkomen. Meestal verdwijnt acne voor je 25e jaar. Acne is een veel voorkomend probleem waarmee meer dan de helft van de mensen in mindere of meerdere mate mee te maken krijgt.

Oorzaak

Aan de basis van het ontstaan van acne ligt een overmatige talgproductie. Door de grote productie van dikker talg in de puberteit worden de talgklieren extra nauw. Wanneer het talg niet gelijkmatig kan afvloeien ontstaat, er mede onder invloed van opstapeling van oude huidcellen, een verstopte porie. Hierdoor ontstaat een ontsteking in de verstopte porie en dit resulteert uiteindelijk in het ontstaan van een puistje. Het uitknijpen van puistjes of krabben verergert de ontsteking en kan littekens tot gevolg hebben.

Behandeling

acne behandeling

Neoderma peeling

Voor de behandeling van acne maken we bij Schoonheidssalon Tosca gebruik van neoderma’s Bio-Peeling, ook wel bekend als de Chinese kruidenpeeling. Dit is een unieke biologische peeling ontwikkeld door een dermatoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. De Neoderma Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en functies van de huid.

De meeste mensen zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt. Na een aantal dagen zal de actieve acne zichtbaar minder worden. Meestal zijn meerdere behandelingen nodig om de acne langdurig te verminderen.

De Chinese kruidenpeeling is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de donker getinte huid. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam, de Bio-Peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

De Biopeeling pakt niet alleen acne aan, maar ook littekens en grove poriën. De kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op een gereinigde huid en werken nog 10 dagen na de behandeling door. Vanwege deze diepe werking is het belangrijk om uw huid goed tegen de zon te beschermen met de Neoderma sunblock.