!QMS Anti Aging

Home » Gezicht » !QMS Anti Aging
!QMS Anti Aging 2018-02-08T15:16:32+00:00

QMS Medicosmetics: internationaal erkende anti-aging op natuurlijke basis!

Er is een groot aanbod aan merken op het gebied van huidverzorging. Veel producten beloven meer dan ze waarmaken. Als het gaat om anti-aging producten is er 1 merk dat met internationale prijzen is onderscheiden, namelijk: !QMS (Quick Medical Skinformula) Medicosmetics. Schoonheidssalon Tosca was één van de eerste salons in Nederland die !QMS gebruikte. Meteen zagen we dat het om producten met een werkelijk unieke werking ging. Het beste product dat verkrijgbaar is op het gebied van anti-aging met het hoogste percentage werkstoffen verkrijgbaar op de cosmeticamarkt.

Ook na ruim 15 jaar met !QMS Medicosmetics te werken, verbazen we ons nog steeds over de resultaten die ermee worden behaald. !QMS-behandelingen staat voor anti-aging met een geweldig resultaat. In een tijdsbestek van 120 dagen (de tijd die een huid nodig heeft voor totale celvernieuwing) bouwt de huid op naar een huid met meer volume, stevigheid, glans en fijnere structuur. Je zult verbaasd zijn over het resultaat!

!QMS-behandelingen zijn er in verschillende vormen en passen bij verschillende fases waarin de huid verkeert. De behandelingen worden dus op jouw situatie afgestemd.

Erich Schulte

1600-dr-schulte-qms-medicosmetics-04-300x219Dr. Med. Erich Schulte is de grondlegger van !QMS Medicosmetics: een revolutie in huidverzorging en behandelmethodes. Dr. Schulte ontwikkelde in eerste instantie verzorgingsproducten voor patiënten met brandwonden en ernstige aandoeningen als gevolg van ongelukken. Al snel bleek de werkzaamheid veel verder te gaan dan de genezing van wonden. Dit leidde tot vergaande onderzoeken en resulteerde in de effectieve !QMS behandelmethode en bij bijbehorende !QMS producten.

Natuurlijke werkstoffen

De methode maakt gebruik van huideigen werkstoffen en de nieuwste medische technieken. !QMS behandelingen worden gecombineerd met producten met hoogwaardige werkstoffen zoals zuiver oplosbaar lichaamseigen collageen en veilige en hoogwaardige fruitzuren. Het gevolg hiervan is dat de huid beter ontvankelijk is voor werkstoffen.

Unieke werking

De !QMS behandelmethode maakt het mogelijk om de huid weer op te vullen met collageen zonder injecties. Normaal gesproken is collageen te groot om diep in de huid te komen, maar Dr. Schulte ontwikkelde een methode om het collageen te “ontrafelen” en dit wel mogelijk te maken. Hierdoor wordt verouderingsproces van de huid  aanzienlijk vertraagd en worden de vocht- en vetbalans optimaal hersteld. En dit alles gebeurt uiteraard zonder dat de huid beschadigd wordt!

Voor zijn gepatenteerde succesmethode heeft hij een medische onderscheiding gekregen. Dr. Schulte is in medische vakkringen de hoogst erkende expert op het gebied van cellulaire huidverjonging. !QMS wordt inmiddels wereldwijd gebruikt door plastisch chirurgen en erkende huidtherapeuten. Plastisch chirurgen adviseren !QMS als voor- en nabehandeling bij een minilift.

Thuisgebruik
Door de huid met de !QMS-Medicosmetics producten voor thuisgebruik tussen de behandelingen door structureel te onderhouden, wordt het huidverbeterende effect geoptimaliseerd . Dit thuisgebruik is van essentieel belang voor een mooi en langdurig te behouden eindresultaat.

Collageen
qms_collageenQMS stelt ons in staat om -zonder naalden- collageen te brengen waar rimpels ontstaan: in de 5e laag van de huid (basaal cellen laag), daar waar de celdeling plaats vindt. !QMS is dan ook een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen” met huideigen collageen, waardoor de huid zijn jeugdigheid weer terug

!QMS is medisch-cosmetisch, dat wil zeggen dat de geconcentreerde werkstoffen (82%) veel dieper de huid ingaan dan welk ander cosmetica merk! Zonder injecties dus. Alle !QMS producten worden in Duitsland geproduceerd en doorstaan de strengst mogelijke controles.

De semi-medische producten van !QMS bestaan uit fruitzuur en collageen en werden voor het eerst toegepast bij het bestrijden van brandwonden en het herstellen van littekens en sterk verouderde huid.

Wat doet doet !QMS voor de huid?
De !QMS kuurmethode en !QMS producten onderscheiden zich door een uiterst hoog percentage aan actieve werktstoffen (maar liefst 82%!), de unieke combinatie van hoog geconcentreerde fruitzuren en natuurlijk collageen. Deze gepatenteerde succesformule gaat de strijd aan met vrije radicalen en zorgt ervoor dat het lichaamseigen collageen in de huid weer wordt opgebouwd. Allereerst wordt het zogenaamde vulcollageen toegepast. Hierbij worden pure collagenen binnen 40 seconden in de basaal cellenlaag van de huid gebracht, waarna deze in staat zijn om zich 300 keer te vermenigvuldigen met vocht. Het fruitzuur optimaliseert de huidstructuur. Hoogwaardige fruitzuren lossen de afgestorven droge cellen op. Hierdoor wordt het verouderingsproces in de huid aanzienlijk vertraagd en worden de vocht- en vetbalans van de huid weer optimaal hersteld. Er komt een mooie en jeugdige huid tevoorschijn.

Meer informatie over !QMS Medicosmetics en Dr. Med. Erich Schulte tref je aan op www.eurotrade-cosmetics.eu en www.qmsmedicosmetics.com.