Algenpakking

Home » Lichaam » Algenpakking
Algenpakking 2018-02-08T15:16:29+00:00

Algenpakking

Ägyptos biedt de effectiefste lichaamsbehandeling door middel van een ‘vitaalwikkel’. Deze vitaalwikkel bevat 100% natuurlijke en werkzame stoffen bestaande uit heelaarde, zouten en mineralen van de Dode Zee. Al in de oudheid wist men de genezingskracht van de Dode Zee te gebruiken. Deze kennis en wetenschap zijn verder ontwikkeld met de hedendaagse technologieën.

Resultaat
Reeds bij de eerste behandeling merkbaar, voelbaar en zichtbaar. De ägyptos methode staat voor enorme verstrakking van de huid door ontgifting. Het resultaat is buitengewoon. De speciale wikkeltechniek zorgt voor verstrakking van het weefsel na bijvoorbeeld een dieet, zwangerschap of op de probleemzones van de huid. Door deze verstrakking worden ook littekens en striae minder zichtbaar. De werking van de ägyptos vitaalwikkel is al na één behandeling zichtbaar. Maximaal resultaat wordt behaald na een kuur van drie tot vijf behandelingen. Het resultaat blijft dan een half jaar te merken.

Heelaarde
De Ägyptos heelaarde is 100% natuurlijk en zuiver. Bij de wikkel wordt heelaarde gebruikt die bestaat uit zuivere löss, dode zeezout en mineralen. Het zout kenmerkt zich door zijn bijzondere samenstelling en een bijzonder hoge concentratie mineralen en sporen elementen. De löss onttrekt schadelijke elementen, zoals gif en afvalstoffen aan het lichaam. De löss/aarde bestaat uit kleine plantjes die uit meerdere lagen opgebouwd zijn. Tussen deze lagen worden gif en afvalstoffen opgenomen en vastgehouden. Door de ionen uitwisseling worden deze gif en afvalstoffen vervolgens het lichaam uitgevoerd. Bij de Ägyptos vitaalaarde verliest men geen gewicht door verlies aan water, maar de huidversteviging komt tot stand door het ontgiften en het ontslakken van de huid. De Ägyptos aarde onttrekt schadelijk substanties aan de huid.

Behandeling
De wikkel welke uit de verwarmer komt en een aangename temperatuur heeft, wordt om uw huid. De wikkel is volgezogen met heelaarde. Tijdens de behandeling ga je in een speciaal vinylpak om de warmte vast te houden zodat de poriën zich niet sluiten. Vervolgens kun je een uur genieten van de behandeling. De bandages blijven aangenaam van temperatuur en zitten prettig om de huid. Na de behandeling droog je je af. Niet douchen, want de werkzame stoffen werken nog even door. Je merkt dat de huid strakker geworden is!